Renovere

Bygning

Bygning

Forskel mellem "rustet" og "korroderet" Ved tvivlsom rustbeskadigelse skal en udskiftning af bremsestrækningerne udføres som en sikkerhedsforanstaltning. Prisen er normalt mellem 150 og 250 EUR, men afhængigt af køretøjet kan det være anderledes. På denne måde undgås enhver sikkerhedsrisiko.

Bygning

Bygning

Omkostninger til udskiftning af kæde Kædefedt og kædesprøjte skal altid anvendes regelmæssigt på hver cykel. Især med mountainbikes, der forurener hurtigt, når de køres off-road, bliver der ofte behov for rengøring og smøring.

Stresskorrosion i messing

Stresskorrosion i messing

Messing er generelt et meget korrosionsbestandigt materiale. Som mange andre materialer og legeringer kan messing under visse omstændigheder være modtagelige for stresskorrosionsspredning. Hvad der ofte skyldes dette, og hvordan du kan undgå stresskorrosionsspredning, kan du læse her. Dekzinkering som en mulig årsag Forsøg altid at konstruktivt undgå trækspændinger i messing eller for at lindre stress.

Bygning

Bygning

Typer garageporte Specielt med sektionsdøre er det vigtigt at installere skinnerne helt nøjagtigt vandret. De må ikke have en skråning.

Bygning

Bygning

virkemåde Owatrol olie Til vintage look af genstande, kan det være fornuftigt at behandle regelmæssigt med Owatrol olie, og dermed rust udseende for hele tiden at erhalten.Bei køretøjer, men en rustent bedre først, og derefter brugt Dekolack eller foliering ,

Bygning

Bygning

Høj kvalitet og lav kvalitet briller Den bedste måde at indstille vandets hårdhed på i opvaskemaskinen er at bruge vandhardheden som er almindelig i dit miljø. Dette undgår beskadigelse.

Beton gulvet i garagen - du bør være opmærksom på dette.

Beton gulvet i garagen - du bør være opmærksom på dette.

Normalt modtager en garage ikke et separat betonggulv, men en tilsvarende gulvplade betones under fremstillingen af ​​garagen. Med gamle stemplede sandgulve eller overflader i gamle bygninger skal man tænke grundigt, hvilken slags jord man introducerer. Paving er ofte den billigste løsning, hvilket teknisk set næsten altid er det nemmeste at udføre selv på stort set ubehandlede overflader.

Kontakt korrosion i aluminium og rustfrit stål

Kontakt korrosion i aluminium og rustfrit stål

Metaller af forskellige typer bør ikke anvendes tæt på hinanden. Dette kan føre til kontaktkorrosion. Ikke alle metalparringer er i fare. Hvorvidt rustfrit stål og aluminium kan bruges sammen, og hvilke problemer der kan give, forklarede i detaljer dette indlæg. Kontaktkorrosion For at fastgøre aluminiumsplader kan du for eksempel bruge galvaniserede skruer for at forhindre kontaktkorrosion.

Kontaktkorrosion: Hvad er det, og hvordan undgår du det?

Kontaktkorrosion: Hvad er det, og hvordan undgår du det?

Kontaktkorrosion er et fænomen, der ofte opstår uventet. Kontaktkorrosion kan også forårsage rustfaste metaller til rust og endda rust. Hvilke former der kommer i kontakt med korrosion, hvilke kemiske og elektriske kræfter der opstår, og hvordan man undgår dem, kan du læse i detaljer i denne artikel.

Korrekt justering af omvendt osmose systemer

Korrekt justering af omvendt osmose systemer

Korrekt justering af omvendt osmose systemer er ikke altid let, og mange justeringsmuligheder er normalt tilgængelige. Hvad kan der justeres, og hvilken virkning dette har, informeret om dette indlæg. Analyse af vandet I tilfælde af meget højkvalitetsplanter foregår en analyse af vandet på forhånd. Driftsparametrene kan derefter bestemmes ud fra analyseværdierne, og planten kan optimalt konfigureres.