Rektangulära fläckar i grått köp billigt

Färgen grå från blek betonggrå till den mörka fläckiga glansgråen har en subtil och elegant effekt. Det grundläggande enkla läget kan vara väldigt annorlunda i den romerska federationen, i löpare eller Diagonalverband eller i blockföreningen.

Regelbunden eller oregelbunden

Om du letar efter en visuellt begränsad lapp av rektangulära gråbeläggningar, är det en fördel att välja löpare eller diagonalt bandage. Tegelstenarna av samma storlek som är förskjutna halvvägs längs sidorna skapar ett lugnt och symmetriskt gemensamt mönster. Rektangulära betongprodukter har den ursprungliga färgen grå och är bland de billigaste patcherna. Rektangulära plåster med regelbundna och asymmetriska förband som sillbenbandage, vildbandage eller romerska bandage skapar elegans. Kombinationen av två eller flera gråtoner, användningen av oregelbundet färgade ytor på grund av rubbning eller natursten gör ytor mer framträdande.

Infiltrerad rektangulär beläggning

Rektangulära plåster ger möjlighet att läggas som en miljöpatch med höga infiltrationsvärden på grund av gemensam utvidgning och speciella betongtyper. Som ett alternativ till gräsklippet kan breda leder med bredder på upp till två centimeter minska förseglingen och räkna som oförseglade ytor tillsammans med infiltrerade betongbeläggningar.

Prisvärd gips typ

Priserna på grå rektangulär betongbeläggning börjar till materialpriser på sex euro per kvadratmeter. Placera är relativt lätt, även med mer komplexa förband, och så kan du hålla fast vid kvadratbeläggning till ett pris av mindre än tjugo euro per kvadratmeter. Några referensexempel finns här:

  • betonpflaster.net exempel: betong grå, skiffer grå och grå antracit från 6,65 € / kvm
  • zangl-gartengestaltung.at exempel: Komplett vägbeläggningsarbete, inklusive material mellan fyrtio och 110 euro / kvm
  • pung-byggmaterial. de exempel: Rester 43qm Polar grå, vatten blästrade för 12,50 euro / kvm
  • semmelrock.com exempel: natursten granit grå och vit texturerade för 51.10 euro / kvm
  • hansebeton-stein.de Exempel: rektangulär lapp / mellangrå fiskbens för 8,95 Euro / kvm

På företagets hemsida kann-bausysteme.de hittar du en efterfrågarekalkylator som bestämmer materialkraven för olika rektangulära gipsbandage. Du kan använda denna beräkning för att få erbjudanden i dina lokala hårdvaruaffärer eller byggmaterialbutiker.

Dela med vänner

Lämna din kommentar