Energi

Tagrensere - hjælp mod snavs, mos og lav?

Tagrensere - hjælp mod snavs, mos og lav?

Rooftop rengøring er en kedelig opgave, især når det kommer til at fjerne massiv mos og lav på taget. Tagrensere lover et lille middel her. Hvad disse retsmidler virkelig gør, hvor de kan få dem, og hvad de koster dig, finder du her. Tagrensning - mekanisk eller kemisk Højtryksrenseren kan feje op meget snavs og mos fra taget, især hvis du bruger en vandvarmer.

Bitumen tag - ikke kun for flade tage

Bitumen tag - ikke kun for flade tage

Bygning bitumen belægninger er ikke alene kun til flade tage - endda konventionelle bygninger kan dækkes med bitumen. Hvilke typer bitumen dækker er der, og hvad der mere er der at vide om denne form for dækning, fortæller denne artikel dig. tagdækning med bitumen - mulighederne er uendelige bitumen membraner eller bitumen lagen til det flade tag på garagen eller haven skuret er helt sikkert den mest almindeligt anvendte form af bitumen dækning.

Bygning

Bygning

Oprydning med metode rydde ud Tilsvarende ting sammen rettet Korrekt tildeling af hylder Afluftning Før du kan rydde op, skal du først bortskaffe unødvendigt materiale. Alt, der ikke var nødvendigt inden for det sidste år, er normalt unødvendigt. Det kan bortskaffes, gives bort eller doneres. Også loppemarkedskører er et muligt alternativ.

Skylight trapper - foldbar, sammenklappelig eller luksuriøse

Skylight trapper - foldbar, sammenklappelig eller luksuriøse

For at komme til tag frakørsel ind på fladt tag, du har brug for en stige eller en trappe - her kan du vælge mellem forskellige designs. Hvad er der i markedet, hvor priserne er omkring, og hvad du ellers skal huske på, når det kommer til de skylight trapper, kan du tjekke dette indlæg. skylight trapper kan tilpasse sig til den tilgængelige plads Adgangen tag i værelser under et fladt tag er så højt op, at du absolut har brug for en stabil, permanent monteret stige for at nå det sikkert.

Glastag skygge - beskyttelse mod tagene

Glastag skygge - beskyttelse mod tagene

glas sommersolen i udestuen eller terrasse tag er en rigtig dejlig ting - i sommermånederne, men er tvunget til at montere en tilsvarende skygge for at forhindre overdreven opvarmning af rummet under taget. Her er nogle muligheder, hver med deres egne fordele og ulemper. Læs mere her. Skygger inde eller ude?

Bygning

Bygning

særlige belægninger til plast- eller Universal malinger baseret på acryl-, polyurethan-baserede, som forbinder direkte til plastbindemiddel forbehandling særligt akryl maling er meget økonomisk i forhold til andre typer af maling. Hvis priserne sammenlignes i malingen, skal det under alle omstændigheder tages i betragtning.

Bygning

Bygning

Påvirkninger mod træet skal beskyttes Fugt UV-stråling Blueness Biologiske angreb Restfugtighed bestemmer effektiviteten Restfugtighed på ikke mere end 20% kræves til træ. Denne værdi kan dog hurtigt øges på grund af ekstern lagring. Fra et restfugtighedsindhold på 25% er beskyttelsesbehandlingen af ​​træet mod blødning og imprægnering mindre effektiv.

Flydende fugtisolering membran - så det er også at bygge

Flydende fugtisolering membran - så det er også at bygge

tage, og flade tage, behøver du ikke nødvendigvis forsegle med bitumen plader - der er andre muligheder. En af dem er flydende vandtætning til taget. Der er dog nogle fordele og ulemper at overveje, også produktvarien er meget stor her. Du kan læse mere om dette, herunder priser og forsyningskilder her.

Gør grønne tage selv - sådan gør du Building

Gør grønne tage selv - sådan gør du Building

Før bæreevne af taget taghældning diameter og placering af tag flow eksisterende tætning grund af disse faktorer kan vurderes, om en grønnere er mulig. Belastningens kapacitet Grønne tage udgør en høj takbelastning. For omfattende grønne skal taget have mindst 60 - 80 kg belastning. Ved intensive grønne tage skal takbelastninger på over 100 kg være mulige.

Tagplader - så du kan nemt selv

Tagplader - så du kan nemt selv

Lægning tagplader er ikke så svært, som regel - men nogle ting, du bør overveje at gøre. Den nemmeste måde at få lagt på, og hvordan man gør det sekventielt, forklares i instruktionerne nedenfor. ark som en bekvem og holdbare tagdækning tin tagene har - på grund af den tromme støj, der forårsagede regn på dem - en temmelig tvivlsomt ry, men de er en meget praktisk og meget holdbar måde at bestanden op tagene.