Een paviljoen met een plat dak wordt snel opgebouwd

Om een ​​tuinhuisje snel op te bouwen en ongecompliceerd, vier hoekstijlen, op een plat dak wordt geplaatst, de gemakkelijkste manier. In de meeste gevallen genoeg een frame met elkaar verbinden van de hoekstijlen en de Dakbedekking leggen zoals planken of golfplaten.

stabiliteit en de draagconstructie

Hoewel het ontwerp en de bouw van een paviljoen met een plat dak is eenvoudig en voor elke vakman handyman is geen probleem, wat statische gegevens moeten vooral gezien vanaf een bepaalde grootte en dak.

Op een plat dak blijft natuurlijk vuil achter zoals bladeren of takken en sneeuw in de winter. Dit creëert een mechanische belasting waarmee rekening moet worden gehouden bij het berekenen van de dakbedekkingselementen.

gegolfd of trapeziumvormige dakplaten een verhoogde stabiliteit en zelfdragend tot twee meter toegestaan ​​door hun vorm grotendeels vrij ophangpunt. Voor overbruggingen van grotere afstanden moet aandacht worden geschonken aan een ondersteunende substructuur zoals bijvoorbeeld een spin of een middenpaal.

Helling voor waterafvoer

Om de waterafvoer van een plat dak te waarborgen, wordt een lichte helling van het dak aanbevolen. Professionals raden twee tot drie centimeter aan op elke meter.

moet worden opgemerkt dat gedeeltelijk hevige verloopt een dak zonder regengoot het water bij zware regen aan een zijde van het paviljoen. Vooral aan de wateruitlaat van de grondslagen van de steunpalen worden beschermd tegen uitwassen tot losraken van de hoekstijlen verhinderen.

aanbieders en de kosten

  • karibu.de is een van de grootste fabrikanten van tuinhuizen en biedt kits aan diverse plat dak paviljoens.
  • gartenhaus-gmbh.de biedt hoogwaardige paviljoens met plat dak en zijelementen in modulaire technologie.

De enkele aankoop van de inrichtingen, de vraag naar bouwproducten zoals palen, steunbalken en dakbedekking te allen ijzerhandel en beheersbaar.

Eenvoudige prefab kits voor paviljoens met platte daken starten vanaf 500 euro, gesloten varianten met zijwanden vanaf ongeveer 1500 euro. Iedereen die de bouwmaterialen zelf assembleert en bijvoorbeeld in de ijzerhandel, kan vanaf 300 euro het paviljoen berekenen.

Tips & Tricks Zelfs als de bouw van een paviljoen met een plat dak is vanzelfsprekend, het zenuwcentrum punten stabiliteit als de posten stichtingen, de vaststelling van het dak onderbouw en het dak elementen zelf, breng het naar een professional.
Deel met vrienden

Laat je reactie achter