Un acoperiș plat este ideal pentru un instrument de vărsat

Construcție un acoperiș plat este adesea ales ca o opțiune umbrelă pentru grajduri carporturi, garaje, grădină și instrument. Este ieftin și poate fi construit și sigilat de un entuziast de bricolaj. Ca material pentru acoperiș sau Bitumendachbahnen pot fi folosite.

detașabile pasionații de grădinărit unelte de grădinărit aprecia atunci când uneltele de grădină adăpostite și primăvara sunt, de asemenea, la îndemână din nou la fel. În plus față de cabina clasică de busteni, care are un acoperiș gable, grădina alternativă modernă sau vărsat cu acoperiș plat este de asemenea ales astăzi.

un acoperiș plat și se potrivește foarte bine și destul de discret în designul de grădină una, dacă se potrivește cu stilul casei principale. O vărsat cu un acoperiș plat, vă puteți construi cu puțină pricepere sau puteți cumpăra un set complet de grădină. Este important ca acoperisul să fie bine etanșat. foi de bitum pentru acoperișuri

oportunități pentru

  • învelitoarea acoperișului plat simțit
  • trapezoidală foaie
  • țigle plate

Prețurile depind de mărimea și natura vărsat

Decisiv pentru prețul de o grădină vărsat cu acoperiș plat este pe de o parte, facilitățile oferite de cabana în sine un simplu șopron instrument este disponibil de la 400 de euro. , o locuință cu acoperiș plat în dimensiunile 360 ​​x 320 cm costă între 1200 și 1400 de euro. Este mai ieftin dacă faceți singur acoperișul.

  • edingershops.de oferă o casă de echipament simplă și ieftină cu acoperiș plat.
  • weka-holzbau.com este un producător de grădini de înaltă calitate în diferite modele. Profesorul Holzprofi24.de are o selecție largă de hale de toate dimensiunile.
  • Sfaturi și trucuri O diferență reală între vărsat și grădina vărsat nu există. Ele diferă numai în funcție de dimensiune sau de tipul utilizării. In timp ce echivalentul a aproximativ 5-10 metri pătrați de spațiu pentru un adăpost uscat pentru unelte de grădină și mobilier, o casa de apartament pe acoperiș grădină cu 10 până la 15 de metri pătrați, poate fi folosit deja ca o casă de partid sau de camera de recreere.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul