En favoritt blant materialer: avløpsrør av titan sink

Konstruksjonen titansink er en legering av sink med små mengder av titan og kobber. Det relativt rimelige materialet har høy forventet levetid og har alle egenskaper som kreves av en rørledning. I en dyrere preweathered versjon, det kommer imidlertid til prisen på kobber.

legering, og

forpatinering De ideelle karakteristika for sink som den enorme korrosjonsmotstand og slitestyrke kompletteres av legeringssammensetning med titan og kobber. Den naturlig uttalt sterk utvidelse oppførsel av sink reduseres derved så vel som sprøhet, noe som kan føre til overflatesprekker og fine materialfraksjoner.

En spesiell type forbehandling foregår en naturlig prosess og i tillegg forbedrer korrosjonsmotstanden. Titansink reagerer med luften i løpet av årene og, som kobber, utvikler et beskyttende patina lag på overflaten. Med pre-weathering, denne prosessen er kunstig indusert på forhånd. Innsatsen øker prisene på downspouts og takrenner betydelig.

holdbarhet og følsomhet titan sink er meget holdbar også i direkte kontakt med bakken og når hengerøret for å tømme regnvann ved hjelp av en utløpsseksjonen direkte ned i bakken, kan endestykket være problemer i løpet av årene intakte i jordsmonnet.

En av de få følsomhetene av titansink er kontakt med kobber eller vann som tidligere har passert gjennom kobberkanaler. Titansink bør ikke kombineres med andre metaller.

Standard tykkelsen på titan sinkplater hvorfra rørrørene er laget er 0,7 mm. Mens tilbehør som braketter og inventar er vanligvis laget av galvanisert stål, blir nedløpsrør og takrenner ofte valgt fra ren titan sink for å utnytte den enorme holdbarhet.

Priseksempler

  • I dachrinnen-shop.de koster meteren nedrør av titansink fra syv til tjue euro.
  • På hbw-handel.de er downpipes tilgjengelig fra åtte euro per meter.
Tips og triks For nesten alle sinkdråper som tilbys, er disse titansinkprodukter.
Del med venner

Legg igjen din kommentar