O podea din rășină turnată ca o alternativă practică

Doar cu ușurință designul podelei predomină cu un strat de rășină turnată în zona privată. Pardoseala a fost de mult timp reputația de a fi dăunătoare pentru sănătate datorită evaporării și a conținutului de solvenți. O podea de rășină modernă este acum fără evaporare și în unele versiuni fără solvenți.

Trei tipuri de rășini, cu două sau trei straturi

Printre diferitele rășinile de turnare sunt oferite în principal trei tipuri de rășini pentru prelucrare ca o podea care acoperă în sectorul privat. Rășinile acrilice și epoxidice, precum și poliuretanii au proprietățile potrivite pentru diferitele cerințe și aplicații.

În funcție de designul dorit, în special în ceea ce privește efectele optice, sunt disponibile versiuni cu două și trei straturi. În timp ce versiunile transparente și monocrome de meseriasi cu experiență de multe ori poate fi el însuși, modele geometrice, gradienți și efecte speciale, cum ar fi reflexii sau mică exprimate sunt relativ scumpe pentru a pune în aplicare.

Perioada de valabilitate și aditivi

Din punct de vedere fizic, o podea de rășină este adecvată ca o acoperire a podelei fără probleme. Utilizarea frecventă ca acoperitoare de podea în sectorul comercial și industrial este în primul rând o expresie a capacității mari de încărcare a materialului. În principiu, proprietățile rășinelor turnate pentru locuințele private sunt disproporționate.

O rășină de turnare constă din cele două elemente de bază rășină și întăritor. La acestea se adaugă și aditivi care dau rășinilor proprietăți suplimentare dorite. Acestea includ, de exemplu, protecția UV, rezistența la abraziune crescută, îmbunătățirea luciu, schimbarea înălțimilor de instalare și timpii de întărire.

Manipularea necorespunzătoare este periculos pentru sănătate și

otrăvitoare Deși mulți producători de a face publicitate produselor lor, mai ales sub formă de kit, precum și pentru nespecialiști ușor de a lucra cu, unele aspecte de bază nu trebuie neglijat într-o podea de acoperire din rășină turnată:

  • Cele mai multe rășini dezvoltă în timpul procesării toxice vapori
  • Multe rășini sunt deja cu un simplu contact cu pielea reziduuri
  • dăunătoare și rășini incorect tratate ca periculoase clasificate
  • imperfect de prelucrare a rășinilor nu Harden arată bine și să fie ca principiu podele inutilizabile

se aplică exprimate de rășină, care este, de asemenea, în zonele sensibile, cum ar fi copil sau dormitoarele pot fi folosite. Procesarea profesională de încredere, cu toate acestea, este mai gravă decât unele alte podele. În timp ce un eșec de a executa, de exemplu, în țiglă sau covor de stabilire, de obicei, duce la defecte mecanice, cum ar fi relaxarea, peeling sau denivelari, întotdeauna componenta de sănătate joacă un rol în rășină de turnare.

Sfaturi și trucuriPentru prelucrarea rășinii turnate, trebuie să luați măsuri de siguranță extinse, inclusiv în ceea ce privește prezența copiilor și animalelor de companie.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul