O alternativă de deschidere poate

Există deschideri diferite pot. Mulți dintre cei care au ocazia de deschidere au în comun faptul că pot să iasă brusc serviciul. Apoi este nevoie de o alternativă rapidă la deschizătorul de conserve. Ce alternative există la deschizătorul de conserve și alte sfaturi pe care le-am rezumat mai jos pentru tine.

Ați observat, de asemenea, că deschizătorii se pot rupe repede?

De la o gospodărie modernă, deschizătorul de conserve a devenit indispensabil. Privind pe piața uriașă de deschizători de conserve, se poate ajunge aproape la concluzia că nevoia trebuie într-adevăr să fie foarte mare. Acest lucru este confirmat de numeroși utilizatori care au avut de a face cu un deschizător de cutii defect.

Problema se manifestă în "conștientizarea prețurilor". Deoarece deschizătorii de mărci sunt destul de vizibili la prețuri ridicate. Acestea se opun deschiderilor de produse care nu sunt numite, care sunt adesea disponibile în gama Euro cu o singură cifră scăzută, dar pot ajunge, de asemenea, până la 20 de euro. Cu un deschizător de cutii, se poate aștepta ca acesta să reprezinte o gamă de prețuri în care se oferă o calitate.

principiul de funcționare al unui deschizător de conserve

Problema cu toate acestea, este că deschizător de conserve este cu siguranță revendicat masiv. Nu uitați că marginea de tăiere trebuie să taie un capac din oțel. Pentru aceasta, diferitele margini sunt lucrate în mod corespunzător:

  • roata de tăiere, toate-rotund ascuțite
  • mici, carne de vită triunghi cu

de taiere front-side Din moment ce acest lucru poate deschizător de conserve la fel de fericit să recunoască serviciul lor, o alternativă este de cel puțin util, astfel încât nimeni în seara sau noaptea, dintr-o dată cu mari pofte înainte de Ravioli Poate sta și asta nu mai este. O alternativă reală este deschizătorul de conserve cu cârlige. Acest dispozitiv de deschidere a cuțitelor se găsește adesea ca un instrument suplimentar într-un cuțit de buzunar combinat. La prima vedere, această opțiune de deschidere poate arăta ca un deschizător pentru capacele pentru sticle.

veritabilă alternativă la Konservenöffner convenționale

Acest deschizător de conserve este introdus în bordura capacului la Konservenfalz și cuplat la cârligul mic în afara cusătura dublă. Printr-o mișcare ascendentă sau descendentă, muchia de tăiere a sculei este apoi trecută prin canalul capacului cutiei. Apoi, cârligul mic este ușor deplasat în direcția deschiderii și mișcarea de tăiere se repetă. Acest lucru este atât de adesea până când capacul este cel puțin la fel de larg deschis încât să-l puteți împături în lateral.

Tips & TricksWer acum este pe drum sau nimic are la îndemână, care ar putea deschide o cutie într-o anumită măsură, se pot baza, de asemenea, pe alte instrumente pentru a deschide o cutie fără deschizător. Urmați link-ul, veți obține diverse alternative pentru a deschide o cutie. Chiar și cu o placă de piatră sau pe o pardoseală de piatră sau beton, atunci veți putea deschide o cutie de tablă.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul