Vogelbescherming voor de goot houdt vogels weg

Kleine vogels komen vaak in de goot uit. Om verstopping in de dakafvoer te voorkomen, is het gebruik van een vogelafweermiddel nuttig. Dit is het best voorzien in de planning van het dakgootsysteem.

vogelbescherming tegen vervuiling

Wie wil voorkomen dat de goot verontreinigd is door vogeluitwerpselen, biedt passende bescherming. Voor het gebruik van vogelcontrole in de goot zijn er verschillende mogelijkheden.

Duifbescherming

Talloze fabrikanten bieden vogelafstotende tips die op de goot worden aangebracht. In het aanbod vindt u speciale duivenbescherming, die is ontworpen voor dakgoten. Dit zorgt ervoor dat er geen vogels op landen en dat het nesten onmogelijk wordt gemaakt.

De installatie is eenvoudig, geperforeerde en flexibele lipjes zorgen voor een stabiele grip op de rugmarge. De duivenbescherming kan worden losgemaakt om te worden gereinigd. Sp-spikes, die op een roestvrij stalen strip zijn gelast, zorgen voor vogelcontrole in de goot. Eén poot voorkomt dat de gootrand nadert, de tweede bedekt de goot.

duurzaam en gemakkelijk te monteren

verrottungsfreie Het materiaal is duurzaam, op de strook zelf plaatmetalen stroken aangebracht, die voor bevestiging. Dit vereist lijm, schroeven, pluggen of klinknagels. Een andere variant is de trekdraad installaties en slikt controlenetwerken die onder de goot gemonteerd en voorkomen dat de nesten van slikt.

Elektrische variant

Individuele leveranciers hebben ook elektrische vogelcontrolesystemen in hun assortiment. Voor dit doel worden roestvrijstalen draden, koper of aluminium aangebracht op de oppervlakken waarop de duiven en Co. vestigen.

Een actuele zender zendt pulsen op de draden, de dieren kreeg een elektrische schok bij het instellen en deze gebieden niet meer voordoen. De draadafstand wordt zo berekend dat de vliegende kameraden op beide draden zitten.

Vogel van de goot moet worden

onderhoud

  • brengen geen merkbare degradatie
  • veroorzaken geen schade aan de structuur, zoals door middel van boren
  • kosten en ISP

De prijs van de bird control spikes gemaakt van roestvrij staal is 8, - euro per meter. De prijzen voor elektronische en akoestische producten lopen sterk uiteen.

leverancier van defensie-systemen

Vogelabwehr.de

  • Ziwi.de
  • Taubenabwehrshop.de
  • Tips & TricksBei sommige providers vindt u ook akoestisch afweersystemen vinden. Dit produceert geluiden die onhoorbaar zijn voor mensen, maar de vogels worden daardoor afgeschrikt.
Deel met vrienden

Laat je reactie achter