Bygning

1. Bruk vegg tatoveringer for vegger og trinn. For dette formålet er det utallige repossessable vegg klistremerker å kjøpe, som kan sitte fast på forskjellige rene overflater. Tape 2. Bakgrunn trinnene dine! Selvfølgelig ikke konsertene, men de vertikale stigerørene. Ta livet inn i trappen din, for eksempel med en hip 70s bakgrunnsbilde. Coat tapetet med tapet beskyttelse maling, den såkalte "elefant hud". Versch 3. Beautify din trapp med stencil mønstre som du kan lage selv eller kjøpe fra en spesialist forhandler. Dekk ønsket farge på veggen eller på trinnene og nyt de estetiske mønstrene.

4. En god ide for entusiastiske samlere: Sett sammen en tallerkensamling i mange forskjellige dekorasjoner, retterne kan være stille billigere. Fest påfatene som en fargerik blanding med en spesiell hengende på veggen i trappehuset.

  • 5. For kule freaks: prøv St. Petersburg som henger i trappen din: Hang mange bilder i forskjellige rammer nær veggen, de enkelte arbeidene kan vel være litt tilbøyelige.
  • 6. Spesiell ide for julesesongen: Dekorer rekkverk med en frodig krans av kunstige grangrener, furukjegler, julballer og klokker. Det sikrer en ekte julegave! 7. Hva med en spesiell belysning for trappen din? Med LED-striper og LED-slanger kan du gjøre trappene svært fleksible uten å måtte åpne veggen eller bore hull.
  • 8. Også halogen spotlights i trinnene gjør det veldig bra, men er forbundet med en større innsats enn de elegante LED-stripene. Bestem om lysdioder og nedsenk trappen om kvelden i svakt lys. Stift 9. Broderirammebilder er ikke i det hele tatt: Med moderne mønstre og farger pryder de selvopprettede verkene hver enkelt trapp individuelt. Mange matchende broderibilder ser veldig bra ut!
  • Tips og triks Hvis du er ute etter et ganske smalt trapphus med lite lys, ta hensyn til lyse farger og gi ytterligere belysning. Romslige trapper kan tolerere ganske mørkere nyanser.
Del med venner

Legg igjen din kommentar